Délmagyar logó

2018. 10. 20. szombat - Vendel Még több cikk.

TESZT nyitó VIP PR1

Szeged - Nemi szervét mutogatta egy fiatal lánynak egy férfi az alsóvárosi Szabadság téren. Az 50-60 év közötti kopasz szatír csak azután hagyott fel férfiasságának mutogatásával, hogy a huszonéves egyetemista futás közben többször rákiabált.

– Amikor lefutottam az első kört, még mindig ott álldogált kezében a férfiasságával. Akkor már egyértelmű volt, hogy nem pisil. Elborult az agyam, kivettem a fülhallgatót a fülemből, és elkezdtem vele üvölteni. Ekkor úgy tűnt, megszeppent, és elkezdte összecsomagolni magát. Futottam tovább abban a hitben, hogy elment. De nem, még midig ott volt. Összesen háromszor üvöltöttem rá, amikor körbeértem. A negyedik alkalommal már nem volt ott – – Minden vasárnap reggel futni járok az alsóvárosi Szabadság térre. Korábban nem volt semmi probléma, ezért derült égből villámcsapásként ért a látvány. Először azt hittem, hogy könnyít magán, vizel – elevenítette föl a hétvégén történteket Fanni. A szegedi huszonéves egyetemista azt mondta, a közeli buszmegállóban ketten ültek, de ők nem láthatták a férfit, mert a fák takarásában állt.

– Minden vasárnap reggel futni járok az alsóvárosi Szabadság térre. Korábban nem volt semmi probléma, ezért derült égből villámcsapásként ért a látvány. Először azt hittem, hogy könnyít magán, vizel – elevenítette föl a hétvégén történteket Fanni. A szegedi huszonéves egyetemista azt mondta, a közeli buszmegállóban ketten ültek, de ők nem láthatták a férfit, mert a fák takarásában állt.

– Amikor lefutottam az első kört, még mindig ott álldogált kezében a férfiasságával. Akkor már egyértelmű volt, hogy nem pisil. Elborult az agyam, kivettem a fülhallgatót a fülemből, és elkezdtem vele üvölteni. Ekkor úgy tűnt, megszeppent, és elkezdte összecsomagolni magát. Futottam tovább abban a hitben, hogy elment. De nem, még midig ott volt. Összesen háromszor üvöltöttem rá, amikor körbeértem. A negyedik alkalommal már nem volt ott – folytatta a rémisztő történetet Fanni.
 Elmondta, nem nézte meg alaposan, de 50-60 év közötti kopasz, 170 centiméter körüli, barna szemű, kerek arcú, átlagos testalkatú, kicsit talán sörhasú férfi volt a magamutogató. – Döbbenet. Én azt hittem, ez csak filmekben vagy nagyon rossz környéken fordulhat elő. Erre az egyik legszebb, legkulturáltabb kertváros közösségi terén fényes nappal történik – fogalmazott Fanni, aki bár nem tett feljelentést, de azt mondta, szükség van arra, hogy tudjanak erről az estről az emberek. A fiatal lány agyrémnek nevezte a történeteket.folytatta a rémisztő történetet Fanni.


Elmondta, nem nézte meg alaposan, de 50-60 év közötti kopasz, 170 centiméter körüli, barna szemű, kerek arcú, átlagos testalkatú, kicsit talán sörhasú férfi volt a magamutogató. – Döbbenet. Én azt hittem, ez csak filmekben vagy nagyon rossz környéken fordulhat elő. Erre az egyik legszebb, legkulturáltabb kertváros közösségi terén fényes nappal történik – fogalmazott Fanni, aki bár nem tett feljelentést, de azt mondta, szükség van arra, hogy tudjanak erről az estről az emberek. A fiatal lány agyrémnek nevezte a történeteket.

 

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

INNOVIP.HU KFT. VÁLLALKOZÁS INDÍTÁSI PÁLYÁZATA - SAJTÓKÖZLEMÉNY

INNOVIP.HU KFT. VÁLLALKOZÁS INDÍTÁSI PÁLYÁZATA - SAJTÓKÖZLEMÉNY
2015. márciusában az Innovip.hu Kft., ,,INNOVIP.HU KFT. VÁLLALKOZÁS INDÍTÁSI PÁLYÁZATA" című… Tovább olvasom