Délmagyar logó

2018. 10. 21. vasárnap - Orsolya Még több cikk.

C-Mobil-Budapest Autó Tenisz Kupa a Gellértben

A C-Mobil Kft. a BMW, az Opel, a Peugeot és az Isuzu hivatalos Csongrád megyei márkakereskedője 2015 szeptemberében ismét megrendezi a C-Mobil-Budapest Autó Tenisz Kupát. (x)
A cél továbbra is a meglévő és potenciális ügyfelekkel való kapcsolattartás, a cég és partnei ismertségének növelése kellemes környezetben, a Gellért Szabadidőközpontban. Mindezt a „20 éve partner a sikerhez vezető úton“ filozófia jegyében, mely egyben a rendezvény mottója is. 
 
A komoly múltra visszatekintő rendezvény meghívottjai az autótulajdonosok és potenciális ügyfelek. A C-Mobil célja az, hogy a régebbi játékosok új partnereket is hozzanak, valamint a nézők, érdeklődők is nagy számban jelenjenek meg. Az esemény a Reménysugár A Dél-Alföldi Haematológiai és Onkológiai Gyermekbetegekért Alapítványt támogatja.
 
A C-Mobil Tenisz Kupa 2015. keretében kellemes környezetben mutatkoznak be a márkakerkneeskedés újdonságai. A Peugeot-ból kint az új 208-as, a Tepee, az Opeltől az új Corsa és persze a BMW, igen széles modellválasztékkal.

A bemutató a gépjárműújdonságok mellett kiterjed az autók értékesítéséhez kapcsolódó tartozékokra, a Lifestyle- illetve boutique termékekre, a biztosításokra és a finanszírozási lehetőségekre is. 

A verseny helyszíne: Gellért Szabadidőközpont 
Időpontja: 2015. szeptember 26.
A rendezvény záróeseménye: állófogadás és díjkiosztás 

(x)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Teszt cikk

Tovább olvasom