Délmagyar logó

2018. 10. 20. szombat - Vendel Még több cikk.

Jobbik: Botka adja vissza a szegedieknek a vasútállomásukat!

Szeged - Tóth Péter szerint Szeged polgármestere hónapok óta nem foglalkozik a várost egyre nagyobb mértékben elárasztó migrációs problémával.
Tóth Péter, a Jobbik szegedi önkormányzati képviselője az alábbi közleményt juttatta el szerkesztőségünknek pénteken:

"Botka Lászlónak nem volt semmilyen mondanivalója a keresztény államalapításunk ünnepén sem. Hónapok óta nem foglalkozik a városunkat egyre nagyobb mértékben elárasztó migrációs problémával. Szeged polgármesterét nem érdekli a szegedi családok ezreit sújtó közbiztonsági kockázat.

Tíz nap múlva, szegedi gyerekek százai kelnek útra az iskolakezdés miatt, teszik mindezt az embercsempész bandák által uralt és a migránsok által megszállt szegedi közterületeken keresztül. A több ezer egyetemista pedig a polgármester által kijelölt, Szeged Megyei Jogú Város önkormányzati cégei által finanszírozott, a vasútállomás előtt kialakított menekülttáboron keresztül érkezik a városunkba. A vonattal ideérkező utasok, valamint a szegedi emberek sokasága hónapok óta nem tudják használni a több milliárdból felújított Indóház teret, mert a migránsok a szökőkútban mosakodnak, a padokon alszanak és egyéb szükségleteiket is itt végzik el. Botka László pártpolitikai aktivistái a vasútállomás előtt nyilvánosan borotválják, fürdetik az illegális bevándorlók tömegeit, mintha az egyik legszebb szegedi terünk, egy "nagy fürdőszoba" lenne.

Felszólítjuk Botka Lászlót, hogy függessze fel a hónapok óta tartó szabadságát, jöjjön vissza Szegedre és tegyen megfelelő intézkedéseket a szegedi iskolás gyerekek megvédése érdekében! Követeljük az Indóház téren lévő menekülttábor megszüntetését, adja vissza a szegedieknek a saját terüket!"

 
Polgármesteri kabinet: Szégyenletes amit Tóth Péter művel!

"Tóth Péter sajtóközleménye egyszerűen szégyenletes és mélyen alatta marad annak a színvonalnak, amelyen értelmes párbeszédet lehetne folytatni. A képviselőt felszólítjuk, hogy hagyjon fel a minden tényszerűséget nélkülöző, továbbá rasszista, gyűlöletkeltő és embertelen megnyilvánulásaival" – reagált a jobbikos közleményre a polgármesteri kabinet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A láncát is eltépte a Kálvária téren hagyott megvadult pitbull -- legyen ez videós!

Három órán át tartotta rettegésben Tyson hétfőn a szegedi Kálvária téren sétálókat. Az amerikai pitbull terriert végül elaltatták és az Orpheus Állatvédő Egyesület algyői telepére szállították. A kutya szegedi gazdáját nem sikerült elérnünk. Tovább olvasom